lauantai 26. toukokuuta 2012

Lomaa odotellessa 26.5.

Hupsista kuinka kauan onkaan viime päivityksestä kulunut. Olemme aloittaneet mökkeilyn viikonloppuisin (osin myös viikolla) ja siirrymme koulun loppumisen jälkeen varmaankin pysyvästi asustelemaan mökille. Mikaelan kannalta on kivaa, että löytyy trampoliini, järvi ym. liikuntaa lisäävää aktiviteettia. Tänä kesänä kun saa uida! Eilen Miksu jo hyppäsi laiturilta järveen ja ui pikku pätkän. Vieläpä siinä vaiheessa ilman saunaa.
Koulua on jäljellä enää viikko. Lyhyitä päiviä, ei enää kokeita ja muutenkin erittäin leppoisaa. Yläasteelle meno on iso juttu, mutta onneksi on tämä alkava kesäloma tässä välissä. Kutosen luokkaretkikin on jo takana ja Särkänniemessä sujui oikein hienosti ja Lintsilläkin Miksu on jo ehtinyt käväistä.
Rytmisen voimistelun kisat menivät ilmeisen hyvin. Miksu itse oli myös tyytyväinen. Viulututkinnon toinen tasotutkinto on suoritettu prima vistaa myöten mallikkaasti ja nyt odotellaan innolla kesäkuista musiikkileiriä. Viime vuoden leirillä oli vielä melko haasteellista, koska kävely ei vielä sujunut silloin. Tänä kesänä tilanne onkin onneksi paljon paljon parempi. Ja kivaa, että kaveri tulee mukaan leirille.
Eli kaikenkaikkiaan menee hyvin. Proteesin osalta odotellaan uusia kuvioita ja muokkaamista. Onneksi tiedämme, että Miksu on todella hyvissä käsissä ja ammattitaitoiset proteesimestarit tekevät kaikkensa, jotta tynkä pysyy ehjänä ja kävely ei aiheuta kipua.
Hyvää kesäloman odottelua kaikille ja tsemppiä viimeisiin koitoksiin ennen lomaa!


1 kommentti:

  1. Olipa kiva löytää tää teidän blogi!! Luin sen alusta tähän asti samantien. Oikein mukava tietää, että arki sujuu lähes normaalisti sielläkin. Sairaalalla kuulin onnettomuudestasi ja kuinka samanlainen se oli kuin omani. Oletan, että samasta tytöstä kyse.
    Ihanaa kuinka hyvin olet onnettomuudesta selvinnyt ja pystynyt jatkamaan mahdollisiman normaalia elämää!
    Aurinkoisia kesäpäiviä koko perheelle. :)

    - Samanikäisenä, hyvin samanlaisen onnettomuuden ja amputoinnin läpikäynyt. :)

    VastaaPoista